مرحله اول : بعد از کشت و بذر پاشي، با اولين آب آبياري (خاک آب)، 4 ليتر MOG در 200 ليتر آب محلول شده و براي يک هکتار از طريق آبياري استفاده مي شود (حتما دقت کنيد به همراه آب آبياري استفاده کنيد).
تذکر :
اعمال کود دهي در آبياري اول (خاک آب) بسيار مهم مي باشد و حتما بايستي انجام شود.
مرحله دوم : قبل از مرحله پنجه دهي (آب دوم)، همانند مرحله اول، 3 ليتر MOG در 200 ليتر آب محلول شده و براي يک هکتار از طريق آبياري استفاده مي شود (حتما دقت کنيد به همراه آب آبياري استفاده کنيد).
مرحله سوم : قبل از خروج سنبله از برگ پرچم (مرحله چکمه اي)، 3 ليتر MOG در 200 ليتر آب محلول شده و براي يک هکتار آبياري مي شود (حتما دقت کنيد به همراه آب آبياري استفاده کنيد).
ميکروارگانيزم – آنزيم – اسيد آمينه – ميکروالمنت ها – ماکروالمنت ها – ويتامين – مواد آلي
شوري زدايي: در اراضي با آب و خاک شور به علت حل شدن ميکرو آنزيمهاي موجود در اين کود در آب ، نمکها و سموم شيميايي موجود در خاک تجزيه شده و به مرور خاک را به شرايط طبيعي آن برميگرداند.
مبارزه با بيماري هاي قارچي: با افزايش مقاومت در آناتومي و ساختمان گياه، M0G سبب افزايش مقدار کوتين وضخامت کوتيکول در برگ ها مي شود و اين تغيير ساختماني در گياه موجب افزايش مصونيت در مقابل بيماري هاي قارچي و آفات خواهد شد.
کاهش دهنده هزينه هاي رايج کشت و کار.
افزايش دهنده عملکرد و مقاومت گياه ، بين 40 تا 60 درصد
مشخصات فيزيکي و شيميايي کود: به شكل مايع به رنگ قهوه اي تيره
در صورت استفاده نکردن از کود درب آن را محکم ببنديد. در ظرف مخصوص خود نگهداري کنيد. دور از مواد غذايي ، تابش مستقيم آفتاب و دماي بالا نگهداري کنيد.
تماس با چشم ؛ به هنگام تماس با چشم، با آب فراوان چشم را شستشو دهيد
تماس با پوست : هيچگونه خطري براي پوسته ندارد. در صورت تمايل با آب بشوييد.
استنشاق ، هيچگونه خطري ندارد. در صورت تمايل در هواي آزاد تنفس کنيد
خوردن : مقدار زيادي آب بنوشيد. معده را براي استفراغ تحريک نکنيد.
تبديل پروتئين به اسيد آمينه مصونيت در برابر تنش – افزايش پتانسيل اسمزي – افزايش رنگ
افزايش بو، طعم ميوه – تعادل در ميزان گلوکز
افزايش ريشه دهي – ريشه هاي ثانويه
تعادل در ميزان روغن
تبديل مواد شيميايي به مواد آلي زودرسي تبديل پروتئين ها – کمک به هيدروليز آب تبديل مواد شيميايي به مواد آلي – افزايش متابوليسم
افزايش ماندگاري ميوه – افزايش رنگ، بو، طعم و عطر ميوه
تبديل گلوکز به فروکتوز – افزايش طعم ميوه
تبديل ازت به ازت قابل جذب براي گياه
جهت خريد، فروش و صادرات اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | |
مديريت فروش: مهندس سيد مهدي کالفي | |
شماره موبايل: 09127256897 | |
ايميل: hirakood1@gmail.com |
درباره این سایت